Klachten of geschillen melden

 

**Niet Goed Geld Terug Garantie**

Bij TKTX streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. We begrijpen echter dat niet elk product perfect is voor iedereen. Daarom bieden we onze klanten een “Niet Goed Geld Terug Garantie” aan om je vertrouwen in onze producten te versterken.

**Voorwaarden voor de Niet Goed Geld Terug Garantie:**

1. **Eén Geopende Tube:** Bij bestellingen die meerdere tubes bevatten, mag slechts één tube worden geopend en gebruikt om het product te evalueren. De overige tubes moeten ongeopend en verzegeld blijven.

2. **Binnen de Garantieperiode:** Je hebt 14 dagen vanaf de datum van ontvangst om te bepalen of het product voldoet aan jouw verwachtingen.

3. **Terugsturen van Ongeopende Tubes:** Indien je niet tevreden bent met het product, dien je de ongeopende en verzegelde tubes binnen 14 dagen na de garantietermijn terug te sturen voor een volledige terugbetaling.

Onze “Niet Goed Geld Terug Garantie” is bedoeld om jou gemoedsrust te bieden bij het proberen van onze producten. We willen er echter op wijzen dat het gebruik van alle tubes en vervolgens een verzoek om terugbetaling indienen niet in overeenstemming is met deze garantie. We moedigen onze klanten aan om het product volgens de bovenstaande voorwaarden te evalueren voordat ze een beslissing nemen.

Als je vragen hebt over onze garantie of hulp nodig hebt bij het retourproces, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te assisteren.

Dank je wel voor het kiezen van TKTX We zijn toegewijd aan jouw tevredenheid en hopen dat je geniet van onze producten.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@tktx.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.