Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

21,95110,00
12,95
12,95
12,95
12,95
12,95
TKTX zalf is een populair middel dat wordt gebruikt om de pijn van het tatoeëren te verminderen. Onze TKTX zalf is ontworpen om de huid aanzienlijk te verminderen. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van deze zalf tijdens het tatoeëren. Hieronder worden deze voordelen verder toegelicht.

1. Minder pijn dankzij onze TKTX zalf

Het belangrijkste voordeel van tattoo zalf is het verminderen van de pijn. Tatoeages worden gemaakt door inkt in de huid te injecteren met naalden. Dit kan een behoorlijk pijnlijke ervaring zijn, vooral als de tatoeage op een gevoelig gebied van het lichaam wordt gezet.

2. Verbetert het tatoeageproces:

Wanneer de pijn wordt verminderd, kan de tattoeage artiest zich beter concentreren op het tatoeëren. Dit zorgt voor een verbeterde tatoeage-ervaring en kan leiden tot een beter eindresultaat.

3. Verkort de genezingstijd:

Het tatoeageproces brengt natuurlijk schade aan de huid met zich mee. Na het tatoeëren moet de huid herstellen voordat deze weer normaal kan functioneren. TKTX zalf kan de pijnlijke sensatie van het tatoeëren verlichten, waardoor het lichaam minder energie hoeft te besteden aan het genezen van de pijn en meer kan besteden aan het genezen van de wond.

4. Een comfortabel gevoel dankzij onze TKTX zalf:

Het gebruik van TKTX zalf maakt het tatoeage-ervaring meer comfortabel. In sommige gevallen, kan de angst van de pijn veroorzaakt door het tatoeëren het ervaren van het plezierige deel van de tatoeage maken. TKTX zalf kan de angst verminderen en zo de ervaring verbeteren.

5. Gemakkelijk aan te brengen:

TKTX zalf is gemakkelijk aan te brengen en kan snel worden gebruikt.

Soorten TKTX creme

Er zijn diverse soorten en concentratiepercentages aan TKTX creme. Zo heb je TKTX goud, geel, blauw, groen, wit en zwart. De concentratiepercentages lopen uiteen van 75% - 55% en 40%

Gouden TKTX zalf / TKTX gold

TKTX zalf goud 75% is de meest sterkste creme uit de gouden TKTX reeks. Deze crème heeft een sterkere formule, dan de 55% met een concentratiefactor van 75% en biedt een gemiddelde werking van 3 tot 6 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX creme goud 55% is een van de meest populaire tattoo crèmes ter wereld. Deze crème heeft een nog sterkere formule, dan de 40% met een concentratiefactor van 55% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 5 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX zalf goud 40% is een tattoo zalf die uitstekend geschikt is voor het laten zetten van kleinere tattoeages. Deze crème heeft een krachtige formule met een concentratiefactor van 40% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 4 uur, afhankelijk van het huidtype.

Groene TKTX zalf / TKTX green

TKTX zalf groen 75% is de sterkste creme uit de groene TKTX creme reeks. Deze crème heeft een nog sterkere formule dan de 55% met een concentratiefactor van 75% en biedt een gemiddelde werking van 3 tot 6 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX zalf groen 55% is een van de meest populaire tattoo crèmes ter wereld. Deze crème heeft een nog sterkere formule dan de 40% met een concentratiefactor van 55% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 5 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX zalf groen 40% is een tattoo zalf die uitstekend geschikt is voor het laten zetten van kleinere tattoeages. Deze crème heeft een krachtige formule met een concentratiefactor van 40% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 4 uur, afhankelijk van het huidtype.

Rode TKTX zalf / TKTX red

TKTX zalf rood 75% is de sterkste creme uit de rode TKTX creme reeks. Deze crème heeft een nog sterkere formule, dan de 55% met een concentratiefactorvan 75% en biedt een gemiddelde werking van 3 tot 6 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX zalf rood 55% is een van de meest populaire tattoo crèmes ter wereld. Deze crème heeft een nog sterkere formule dan de 40% met een concentratiefactor van 55% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 5 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX zalf rood 40% is een tattoo zalf die uitstekend geschikt is voor het laten zetten van kleinere tattoeages. Deze crème heeft een krachtige formule met een concentratiefactor van 40% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 4 uur, afhankelijk van het huidtype.

Gele TKTX zalf / TKTX yellow

TKT zalf geel 55% is een van de meest populaire tattoo crèmes ter wereld. Deze crème heeft een krachtige formule met een concentratiefactor van 40% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 4 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX Creme geel 40% is een tattoo zalf die uitstekend geschikt is voor het laten zetten van kleinere tattoeages. Deze crème heeft een krachtige formule met een concentratiefactor van 40% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 4 uur, afhankelijk van het huidtype.

Blauwe TKTX zalf / TKTX blue

TKTX zalf blauw 75% is de sterkste tattoo zalf uit de blauwe TKTX reeks. Deze blauwe tktx zalf heeft een nog sterkere formule, dan de 55% met een concentratiefactor van 75% en biedt een gemiddelde werking van 3 tot 6 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX zalf blauw 55% is een van de meest populaire tattoo crèmes ter wereld. Deze crème heeft een nog sterkere formule, dan de 40% met een concentratiefactor van 55% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 5 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX zalf blauw 40% is een tattoo zalf die uitstekend geschikt is voor het laten zetten van kleinere tattoeages. Deze crème heeft een krachtige formule met een concentratiefactor van 40% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 4 uur, afhankelijk van het huidtype.

Zwarte TKTX zalf / TKTX black

TKTX zalf zwart 75% is de sterkste tattoo zalf uit de zwarte TKTX reeks. Deze crème heeft een nog sterkere formule, dan de 55% met een concentratiefactor van 75% en biedt een gemiddelde werking van 3 tot 6 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX zalf zwart 55% is een van de meest populaire tattoo crèmes ter wereld. Deze crème heeft een nog sterkere formule, dan de 40% met een concentratiefactor van 55% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 5 uur, afhankelijk van het huidtype. TKTX zalf zwart 40% is een tattoo zalf die uitstekend geschikt is voor het laten zetten van kleinere tattoeages. Deze crème heeft een krachtige formule met een concentratiefactor van 40% en biedt een gemiddelde werking van 2 tot 4 uur, afhankelijk van het huidtype. Over het algemeen kan het gebruik van TKTX tattoo zalf een positieve impact hebben op de tatoeage-ervaring. Bovendien kan de verminderde pijn leiden tot een kortere genezingstijd en een comfortabele ervaring. Met al deze voordelen is het niet moeilijk te zien waarom TKTX tattoo zalf zo populair is geworden onder zowel tatoeage-artiesten als tatoeageliefhebbers.