Verzending en levering

Voor 15.00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die voor 15.00 zijn gedaan worden dezelfde dag nog verzonden en worden hoogstwaarschijnlijk de volgende dag geleverd (m.u.v. het weekend en de feestdagen). Alle bestellingen boven de 40 euro worden gratis verzonden met track&trace.

Alle pakketjes worden standaard met DHL verzonden. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat, word je hiervan op de hoogte gesteld en kun je je bestelling volgen mits met track&trace verzonden.

Leveradres wijzigen

Indien een klant ervoor kiest om gebruik te maken van DHL servicepunten voor de verzending van een pakket en dit pakket niet binnen een redelijke termijn wordt opgehaald, zal het pakket teruggestuurd worden naar de afzender. De kosten die hieruit voortvloeien, inclusief retourverzendkosten, zullen worden doorbelast aan de klant. Eveneens zullen kosten voor retourzendingen veroorzaakt door foutief ingevoerde afleveradressen door de klant, en resulterend in het retourneren van het pakket naar de afzender, ook worden doorberekend aan de klant. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om op tijd het pakket op te halen van het gekozen DHL servicepunt en om nauwkeurige en correcte afleverinformatie te verstrekken tijdens het bestelproces. Foutieve adressen of het niet tijdig ophalen van het pakket kunnen resulteren in extra kosten die voor rekening van de klant komen.

Na het plaatsen van de bestelling kan is het adres niet meer te wijzigen.

Wij proberen bij TKTX.NL orders zo spoedig mogelijk te verpakken en te verzenden. Een wijziging van het adres na een geplaatste bestelling is alleen mogelijk wanneer de order nog niet is verwerkt in ons magazijn.

Vragen? Neem dan contact op met de klantenservice en houd je bestelnummer en adres bij de hand.